segmenten-eco2

 

 

 

Handzeep

Dispensers van 100%eco® hebben een besparende functie en bieden mogelijkheden om uw duurzame boodschap uit te dragen.


qleaniq knop eshop

.
.

Handdoek

Handdoeken van 100%eco® zijn uniek en herkenbaar aan de beige kleur. De handdoeken zijn allemaal geproduceerd met 100% gerecyclede vezels waarvoor dus géén bomen zijn gekapt. Het papier is geproduceerd met 100% windenergie en minimaal waterverbruik. Voor de productie worden geen chemicaliën gebruikt waardoor het papier composteerbaar is en zeer snel afbreekt.

qleaniq knop eshop

segmenten-eco

 

segmenten-eco3

 

Tissue

Zacht premium tissue gemaakt met behulp van een unieke productie technologie. Gemaakt van 100% gerecycelde vezels, dus géén boom voor gekapt. Tijdens productieproces minder waterverbruik dan het industriegemiddelde en productie met 100% windenergie. Kleurstof- en parfumvrij. Hypoallergeen.

qleaniq knop eshop

.
.

 

Toilethygiëne

Met Qleaniq® bent u verzekerd van een hygiënische toiletruimte. Verschillende producten, zoals desinfecterende toiletbrilreiniger, afvalbakken, afgesloten dameshygiënebakken en toiletborstelgarnituur, houden de ruimte schoon en fris.  De dispensers en afvalbakken zijn qua design perfect op elkaar afgestemd, voor een uniforme, complete uitstraling.

qleaniq knop eshop

 

segmenten-eco4

 

 

segmenten-eco5

 

 

Toiletpapier

Moka is 100% ongebleekt, gerecycled en comfortabel. Geproduceerd met 100% windenergie en voor de productie worden géén bomen gekapt.
De meest milieuvrienrelijke keuze op de markt is gemakkelijk herkenbaar aan de beige kleur. cascases Moka papier is gemaakt van 100% ongebleekte recyclede vezels. door toevoeging van 20% golfkarton en het uitsluiten van chemische bleekmiddelen, heeft 100%eco® een nieuwe mijlpaal bereikt: vermindering van de milieubelasting met 25% met behoud van de zachtheid.

qleaniq knop eshop

.
.

 

Verfrissing

Inspelen op sfeer en beleving. Niet alleen door wat men ziet, maar ook door wat men ruikt. Geef onaangename luchtjes geen kans met onze luchtverfrissers. De luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in drie heerlijk geuren, eventueel geleverd in combinatie met een praktische, luxe dispenser.

qleaniq knop eshop

segmenten-eco6