Dat werkt veilig en prettig

 

Goede hygiëne is belangrijk. Niet alleen voor de voedselindustrie, maar zeker ook voor de non-food industrie. Qleaniq® zorgt voor de juiste hygiënestandaard in iedere industriële werkomgeving. Zowel in de diverse sanitaire ruimtes, (bedrijfs)keukens als op de werkplaats.

 


cirkel blauw USPs

 

Uitgebreid assortiment hygiëneartikelen

Als horecaondernemer kent u het belang van een schone werkplek. Alles draait om een hygiënische omgeving en voedselveiligheid. Qleaniq® voorziet hierin met een uitgebreid assortiment hygiëneartikelen, waaronder handdoeken, toiletpapier, tissues, dispensers, reinigingsmiddelen en HACCP labels. Hierbij onderscheiden we een hoogwaardige Premium lijn en voordelige Basic lijn. Onze specialisten adviseren u graag bij het samenstellen van uw assortiment.

 

Daarnaast helpt Qleaniq® bij een sfeervolle inrichting van uw functionele ruimte. Van ontwerp tot installatie en communicatie richting de gebruiker. De toiletruimte, keuken of werkplek wordt voorzien van de juiste sfeer en boodschap, waarmee we schoon en veilig gedrag stimuleren.

Indruk maken

Neem het toilet als voorbeeld. Wat is er mis met een rij witte tegels op het toilet vraagt u zich wellicht af. Op zich niks, maar één ding is zeker: hiermee onderscheidt u zich als bedrijf niet. Als ondernemers weten we allemaal hoe belangrijk onderscheiden is. Winkelend publiek stopt voortaan bij uw restaurant of café voor een sanitaire stop en bestelt meteen een lekker kop koffie of complete lunch. Dat is Qleaniq®: indruk maken op uw doelgroep en werken volgens de strikte richtlijnen met betrekking tot hygiëne en voedselveiligheid.

 

Wilt u ook indruk maken op uw gasten? Qleaniq® is verkrijgbaar via Halma Packaging, Van der Windt Verpakking, Olsthoorn Verpakkingen en Paardekooper.

qleaniq knop download leafletqleaniq knop bekijk categorieenqleaniq knop eshopqleaniq knop contact

100%eco®

Naast Qleaniq® bieden wij ook een duurzaamheidsmerk hygiëne papier, 100%eco®. De 100%eco® producten zijn gemaakt van 100% gerecycled en chloorvrij gebleekt papier. Het produceren van gerecycled papier heeft ten opzichte van natuurlijke vezels van bomen een veel lagere impact op het milieu.

qleaniq knop ecoqleaniq knop eco2qleaniq knop eco3qleaniq knop eco4

Kies een categorie