Qleaniq
You are here: Home / Blog / Hygiëne belangrijkste criterium bij keuze accommodatie

Hygiëne belangrijkste criterium bij keuze accommodatie

Hygiëne belangrijkste criterium bij keuze accommodatie

MaartjePaes 24 maart 2016 0 comments
24mrt
0

30-plussers vinden hygiëne het belangrijkste criterium bij het kiezen van een vakantieaccommodatie. Dit blijkt uit onderzoek van Travelvibe, een reisblog voor 30-plussers. Travelvibe concludeert, dat 30-plussers ook op vakantie een schone en veilige omgeving belangrijk vinden, zeker wanneer zij met kinderen reizen.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 250 Nederlanders tussen de 30 en 54 jaar. 64,4% van de respondenten stelt hygiëne als belangrijkste criterium. Hygiëne wordt gevolgd door goede kwaliteit van de wifi (51,2%) en zwemfaciliteiten (48,6%).

Hygiëne op vakantie

Een goede hygiëne is in elke situatie onmisbaar, maar wanneer men reist met kinderen is men extra voorzichtig. Zeker in verre landen is de hygiëne vaak ondermaats. Mensen kunnen zelf maatregelen nemen, zoals het regelmatig wassen van de handen en het gebruik van flessenwater. Maar het is natuurlijk erg prettig, als men is verzekerd van een schone en veilige accommodatie. Dit geldt natuurlijk niet alleen in het buitenland

Toilethygiëne

Zo speelt een goede toilethygiëne in horecagelegenheden een belangrijke rol bij de beleving van gasten. Gasten knappen af op een vies toilet. Uit verschillende onderzoeken blijkt, dat bijna de helft van de Nederlanders de hygiëne in horecatoiletten ondermaats vindt.
Voor de toiletfaciliteiten onderweg, ligt dit aantal nog hoger. Volgens bijna driekwart van de Nederlandse vakantiegangers is het slecht gesteld met de toiletfaciliteiten van parkeerplaatsen, wegrestaurants en tankstations. Grote ergernissen zijn de slechte hygiëne, onfrisse luchten, het ontbreken van toiletpapier en de gebrekkige mogelijkheden voor het handen wassen.*

Een schone indruk is onvergetelijk

Qleaniq® rekent af met al deze ergernissen. Wij bieden een totaaloplossing voor een schone en veilige omgeving. Van hygiëneartikelen, zoals toiletpapier, stijlvolle dispensers en handdoeken tot schoonmaakmiddelen en HACCP artikelen. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van een passend assortiment en een representatieve inrichting. De sanitaire ruimte is het verlengstuk van jouw bar, hotel, camping of (weg)restaurant. Zorg daarom ook hier voor een positieve beleving bij de gasten. Een schone indruk is immers onvergetelijk.

* Bron: https://www.tepaske-bv.nl/tork-toilethygiene-onderweg-ondermaats/

In Category : Qleanews

Comments are closed.