Qleaniq
You are here: Home / Blog / Nieuw bij Qleaniq®: reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen

Nieuw bij Qleaniq®: reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen

Nieuw bij Qleaniq®: reinigingsmiddelen en schoonmaakartikelen

MaartjePaes 29 september 2015 0 comments
29sep
0

Qleaniq® is hét merk voor een hygiënische en schone (functionele) werkruimte. Qleaniq® ondersteunt bedrijven bij het implementeren van slimme hygiëne concepten, zowel gericht op bedrijfshygiëne als op voedselveiligheid. Naast diverse hygiëneartikelen, zoals toiletpapier en handzeep, presenteren wij nu ook hoogwaardige reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op datgene wat u als bedrijf echt nodig hebt. Bij Qleaniq® vindt u daarom altijd eenvoudig de juiste producten voor elke schoonmaakklus.

Compleet assortiment

Het merk biedt een compleet assortiment schoonmaakmiddelen en –materialen voor het reinigen van interieur, vloer, sanitair en keuken. Voor elke schoonmaakklus heeft Qleaniq® een passende oplossing. Van compacte kant-en-klaar sprayreinigers tot een compleet vlakmopsysteem.

Maatwerk advies

Met Qleaniq® bieden wij een pasklaar totaalconcept op het gebied van professionele hygiëne en schoonmaak. Wie kiest voor Qleaniq® profiteert van een uitstekende service en een maatwerk advies. Ons advies is onder meer gericht op waterbesparende maatregelen, maar ook op een sfeervolle inrichting van de ruimte. Wij creëren een uitstraling waarmee u gegarandeerd een positieve indruk achterlaat, zelf als het om het ‘kleinste kamertje’ gaat.

Showroom  

Om u een goed beeld te geven van het Qleaniq® assortiment hebben wij bij ons hoofdkantoor in Oud-Beijerland een showroom ingericht. Hier ervaart u het gebruiksgemak van de Qleaniq® artikelen en de mogelijkheden van optimale presentatie en inrichting van functionele werkruimtes. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek. U kunt hiervoor een afspraak maken via onze productspecialist.

U bestelt uw hygiëne- en schoonmaakartikelen eenvoudig via onze webshop of via www.qleaniq.nl.

In Category : Geen categorie

Comments are closed.